Askılık Kurdele Ürünlerimiz

Askılık Kurdele Ürünlerimiz
20 Mayıs 2023Yorum Yap
Askılık Kurdele Ürünlerimiz

Askılık kurdele ürünlerimizin birçok farklı alanda kullanım özelliği bulunmaktadır. Ancak bu ürünlerin genel olarak kullanım alanları arasında damat ya da gelinlerin üzerine takı takılma aşamasında olan görüntüdür. Bu tür anlarda bireylere mutlaka askılık kurdele takılmakta ve işlemler bu şekilde sağlanabilmektedir. Askılık kurdele çözümlerinde tüm işlemler başarılı ve sorunsuz bir şekilde sağlanabilmekte ve işlemler kendisini sürdürmektedir.
Sizlerde askılık kurdele satın almak istiyorsanız ve işlemleri sürdürmek istiyorsanız firmamız ile görüşebilir dilerseniz perakende ya da toptan olarak ürünleri satın alabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz. Askılık ürünlerimiz zaman zaman çiçekçilik sektöründe de tercih edilen ürünler arasında yer alabilmektedir.
Askılık Kurdele modellerinin birçok farklı alanda kullanım alanları bulunmaktadır. Hem pratik hem de kolay bir şekilde kullanılmakta olan Askılık Kurdele çeşitleri birçok farklı alanda tercih edilmekte olan ürünler arasında yer almaktadır. Askılık Kurdelelerinizi hediyelik eşyalarda, dekorasyonlarda ve giyim aksesuarlarında tercih etmeniz mümkün olabilmektedir. Ayrıca Askılık Kurdelenin kullanım alanları arasında düğün günleri, kına günleri, söz, nişan ve türevi organizasyonlar, sünnet düğünleri, takı merasimleri ve türevi birçok kullanım alanı bulunmaktadır.
Askılık Kurdelenin renkleri arasında birçok farklı renk seçeneği bulunmaktadır. Bu renk seçenekleri arasında; mavi, siyah, beyaz, pembe, mor, yeşil, kırmızı ve türevi birçok renk bulunmaktadır. Bu renklerin parlak halleri, mat tonları ve türevi birçok alternatif Askılık Kurdele başarılı bir şekilde firmamızın stoklarında yer alabilmektedir.
Üretilen Askılık Kurdelelerin Standart Ölçüleri Nelerdir?
Firmamız tarafından üretilmekte olan kurdelelerin bir takım ölçüleri bulunmaktadır. Bu ölçüler genel olarak firmamız tarafından yaygın bir şekilde üretilmekte ve siz değerli müşterilerimize sunulmaktadır. Kurdele üretimi ile ilgili olarak, firmamız tarafından üretilmekte olan standart enler arasında: 3mm, 6mm, 10mm, 15mm, 20mm, 25mm, 30mm, 35mm, 40mm, 50mm, 60mm ve 70mm gibi değerler yer alırken firmamız tarafından üretilmekte olan özen enler arasında da; 5mm, 8mm, 12mm, 16mm, 18mm, 32mm, 38mm gibi değerler yer almaktadır.
Üretilen Askılık Kurdelelerin Özel Ölçüleri Nelerdir?
Kurdele üretimi ile ilgili olarak, firmamız tarafından üretilmekte olan standart enler arasında: 3mm, 6mm, 10mm, 15mm, 20mm, 25mm, 30mm, 35mm, 40mm, 50mm, 60mm ve 70mm gibi değerler yer alırken firmamız tarafından üretilmekte olan özen enler arasında da; 5mm, 8mm, 12mm, 16mm, 18mm, 32mm, 38mm gibi değerler yer almaktadır. Bu ölçüler genel olarak firmamız tarafından yaygın bir şekilde üretilmekte ve siz değerli müşterilerimize sunulmaktadır.

admin Websitesi

Yorum yaz

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.