Puantiyeli Kurdele

Puantiyeli Kurdele
27 Mayıs 2023Yorum Yap
Puantiyeli Kurdele

Puantiyeli Kurdele, günümüzde firmamız tarafından üretilen ve müşterilerine sunulan önde gelen ürün grupları arasında yer almakta ve bulunmaktadır. Puantiyeli kurdele ürünlerimiz her türlü alanda, mevcut üretilen renkleri ile dikkat çekmeyi başarmakta ve süreçlere dahil olabilmektedir. Bu ürünlerimiz de diğer ürünlerimizde olduğu gibi oldukça yaygın olarak satılmaktadır. Sizlerde bu ürünleri satın almak ve işlem sağlamak istiyorsanız firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.

Puantiye Ne Demek?

Puantiye kelimesinin dilimizdeki karşılığı noktalı ya da benekli olarak bilinmektedir. Benekli ya da noktalı anlamlarına gelmekte olan puantiye kelimesi; Fransızcadan dilimize geçmiş durumdadır. Puantiye kelimesi Fransızca kelime olan pointille yani noktacık anlamına gelen kelimeden üretilmiş durumdadır. Bu kelime aynı zamanda Latincede punctillus olarak söylenmekte olan kelimeden üretilmiş durumdadır. Latince kelime sözlüğüne bakıldığında punctus ise nokta nalamına gelmektedir. Ayrı bir parantez açmak gerekirse ayrıca bu kelime nokta kelimesinin küçültülmüş hali olarak da bilinmektedir. Puantiye kelimesinin tarihte ilk kez, 1955 senesinde kullanıldığı söylenmektedir. Puantiye kumaşlar her zamanki gibi makbul isimli bir ser içerisinde yer almış durumdadır.

Puantiyeli Kurdelenin Kullanım Alanları Nelerdir?

Puantiyeli Kurdele modellerinin birçok farklı alanda kullanım alanları bulunmaktadır. Hem pratik hem de kolay bir şekilde kullanılmakta olan Puantiyeli Kurdele çeşitleri birçok farklı alanda tercih edilmekte olan ürünler arasında yer almaktadır. Puantiyeli Kurdelelerinizi hediyelik eşyalarda, dekorasyonlarda ve giyim aksesuarlarında tercih etmeniz mümkün olabilmektedir. Ayrıca Puantiyeli Kurdelenin kullanım alanları arasında düğün günleri, kına günleri, söz, nişan ve türevi organizasyonlar, sünnet düğünleri, takı merasimleri ve türevi birçok kullanım alanı bulunmaktadır.

Puantiyeli Kurdelenin renkleri arasında birçok farklı renk seçeneği bulunmaktadır. Bu renk seçenekleri arasında; mavi, siyah, beyaz, pembe, mor, yeşil, kırmızı ve türevi birçok renk bulunmaktadır. Bu renklerin parlak halleri, mat tonları ve türevi birçok alternatif puantiyeli Kurdele başarılı bir şekilde firmamızın stoklarında yer alabilmektedir.

Üretilen Puantiyeli Kurdelelerin En Ölçüleri Nelerdir?

Firmamız tarafından üretilmekte olan kurdelelerin bir takım ölçüleri bulunmaktadır. Bu ölçüler genel olarak firmamız tarafından yaygın bir şekilde üretilmekte ve siz değerli müşterilerimize sunulmaktadır. Kurdele üretimi ile ilgili olarak, firmamız tarafından üretilmekte olan standart enler arasında: 3mm, 6mm, 10mm, 15mm, 20mm, 25mm, 30mm, 35mm, 40mm, 50mm, 60mm ve 70mm gibi değerler yer alırken firmamız tarafından üretilmekte olan özen enler arasında da; 5mm, 8mm, 12mm, 16mm, 18mm, 32mm, 38mm gibi değerler yer almaktadır.

 

 

admin Websitesi

Yorum yaz

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.