Kurdele İmalat Fabrikası

Kurdele İmalat Fabrikası
23 Mayıs 2023Yorum Yap
Kurdele İmalat Fabrikası

Kurdele fabrikası olarak hizmet vermekte olan firmamız, her türlü kurdele türü ve modelinin üretimini başarılı bir şekilde yapmakta ve işlem sağlamaktadır. Kurdele fabrikası adı altında hizmet vermekte olan yegane firmalardan birisi olarak siz değerli müşterilerimize başarılı bir şekilde tüm çözümler sağlanmakta ve aktarımı yapılmaktadır. Kurdele üretimi, kurdele satışı, kurdelelerin bayilere transferi ve bu ürünlerin internet üzerinden satılması gibi birçok farklı işlem firmamız tarafından başarılı bir şekilde yapılabilmektedir.

Firmamız tarafından üretilmekte olan kurdele modelleri arasında birçok farklı kurdele türü bulunmaktadır. Kurdele türleri arasında; askılık kurdele, baskılı kurdele, desenli kurdele, grogren kurdele, puantiyeli kurdele, saten kurdele, simli kurdele, süsleme kurdele, şerit kurdele gibi ürün yelpazeleri yer almaktadır. Bu ürünler firmamız tarafından başarılı bir şekilde sizlere aktarılmakta ve dilediğiniz üründen dilediğiniz kadar ürünü satın alma şansınız bulunabilmektedir.

Askılık kurdele genel olarak nikah, söz ve nişan türevi organizasyonlar için üretilmekte olan ve takıların takılabileceği ürünler arasında yer almaktadır. Bu tür ürünler en fazla tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır.

Puantiyeli kurdele, normal ve düz bir tasarıma sahip olan ürünler yerine üzerinde bir takım puantiye görüntülerinin yer aldığı kurdelelere denmektedir. Böylece oldukça başarılı bir şekilde puantiyeli kurdele üretimleri bizlerle beraber olmaktadır.

Süsleme kurdele ürünleri kurdele fabrikası tarafından üretilmekte ve süsleme işlemleri için tercih edilmektedir. Bu ürünler genel olarak partilerde ve organizasyonlarda tercih edilmekte ve bireylere başarılı bir şekilde süsleme yapma imkanı sunabilmektedir.

Şerit kurdele ürünleri genel olarak tarafımızdan üretilen standart 2 mm ene sahip olan ve top şeklinde servis edilmekte olan ürünlere söylenmektedir. Tüm bu ürünler üretilirken oldukça özenli ve dikkatli bir şekilde üretimler yapılmaktadır.

Üretilen Kurdelelerin En Ölçüleri Nelerdir?

Firmamız tarafından üretilmekte olan kurdelelerin bir takım ölçüleri bulunmaktadır. Bu ölçüler genel olarak firmamız tarafından yaygın bir şekilde üretilmekte ve siz değerli müşterilerimize sunulmaktadır. Kurdele üretimi ile ilgili olarak, firmamız tarafından üretilmekte olan standart enler arasında: 3mm, 6mm, 10mm, 15mm, 20mm, 25mm, 30mm, 35mm, 40mm, 50mm, 60mm ve 70mm gibi değerler yer alırken firmamız tarafından üretilmekte olan özen enler arasında da; 5mm, 8mm, 12mm, 16mm, 18mm, 32mm, 38mm gibi değerler yer almaktadır.

Kurdeleler Çiçek Sektöründe de Kullanılır Mı?

Evet, üretmiş olduğumuz kurdeleler çiçek sektöründe de fazlası ile tercih edilmekte ve kullanılmaktadır. Çiçeklerin hazırlanmasında ve tasarlanmasında bu ürünler fazlası ile tercih edilmektedir.

 

 

admin Websitesi

Yorum yaz

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.