Grogren Kurdele Çeşitleri Toptan

Grogren Kurdele Çeşitleri Toptan
21 Mayıs 2023Yorum Yap
Grogren Kurdele Çeşitleri Toptan

Grogren Nedir?

Grogren, kıyafetlerin yaka ya da kemer bölümlerinde çok daha fazla tercih edilmekte ve kullanılmaktadır. Ürünlere eklenen grogren ile ürünler çok daha dik durmakta ve dekoratif olarak oldukça güzel durabilmektedir. Sert yapılı dar dokuma şeritlerine grogren ismi de verilebilmektedir.

Hafif kordonlara sahip düz dokuma kumaşlarına grogren ismi verilmektedir. Kolay bükülen, kalın bir tür olan bu kurdele türü, dik desenli çizgilere sahip olmaktadır. Suni iplikten üretilmekte olan bu ürünler oldukça avantajlı bir şekilde karşımıza çıkabilmektedir.

Grogren Kurdelenin Kullanım Alanları Nelerdir?

Grogren Kurdele dilediğiniz her türlü alanda kullanılabilmektedir. Ürünlerin ana kullanım alanlarına firmamızın iletişim bilgilerinden erişebilir ve teyit edebilirsiniz. Modellerinin birçok farklı alanda kullanım alanları bulunmaktadır. Hem pratik hem de kolay bir şekilde kullanılmakta olan Grogren Kurdele çeşitleri birçok farklı alanda tercih edilmekte olan ürünler arasında yer almaktadır.

Grogren Kurdelelerinizi hediyelik eşyalarda, dekorasyonlarda ve giyim aksesuarlarında tercih etmeniz mümkün olabilmektedir. Ayrıca Grogren Kurdelenin kullanım alanları arasında düğün günleri, kına günleri, söz, nişan ve türevi organizasyonlar, sünnet düğünleri, takı merasimleri ve türevi birçok kullanım alanı bulunmaktadır.

Üretilen Grogren Kurdelelerin En Ölçüleri Nelerdir?

Firmamız tarafından üretilmekte olan kurdelelerin bir takım ölçüleri bulunmaktadır. Bu ölçüler genel olarak firmamız tarafından yaygın bir şekilde üretilmekte ve siz değerli müşterilerimize sunulmaktadır. Kurdele üretimi ile ilgili olarak, firmamız tarafından üretilmekte olan standart enler arasında: 3mm, 6mm, 10mm, 15mm, 20mm, 25mm, 30mm, 35mm, 40mm, 50mm, 60mm ve 70mm gibi değerler yer alırken firmamız tarafından üretilmekte olan özen enler arasında da; 5mm, 8mm, 12mm, 16mm, 18mm, 32mm, 38mm gibi değerler yer almaktadır.

Grogren Kurdele Fiyatları

Grogren kurdelenin fiyatları diğer kurdele türlerine göre pahalı olabilmektedir. Bunun nedeni bu tür kurdeleler diğer kurdele ürünlerine göre çok daha yüksek oranlara sahip olurken anyı zamanda bu kurdele ürünleri daha dik ve daha hoş bir şekilde görünmektedir. Kurdele fiyatları 2023 yılı itibariyle artan enflasyon ve maliyet kalemlerinden dolayı zamlanmış olsa da en uygun fiyatlara firmamız üzerinden ulaşmanız mümkün olabilmektedir.

Grogren kurdele fiyatları genel olarak birçok farklı şekilde karşımıza çıkabilmektedir. Grogren kurdele fiyatlarını belirlemekte olan tek bir kriter yoktur. Bu konuda grogren kurdele fiyatlarını belirlemekte olan birçok farklı etken olmasından dolayı da fiyatlar günden güne ya da üründen ürüne değişkenlik göstermektedir. Böylece sizlere sistem üzerinden net bir fiyat vermemiz de mümkün olmamaktadır.

 

admin Websitesi

Yorum yaz

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.