El İşi Kurdele

El İşi Kurdele
22 Mayıs 2023Yorum Yap
El İşi Kurdele

El İşi Kurdele, fabrikasyon ürünlere göre çok daha farklı bir dokuda karşımıza çıkabilmektedir. Bu ürünler bilinenin aksine el ile üretilmekte ve bireylere sunulmaktadır. Sizler de yapacak olduğunuz işlemler ile ilgili olarak bizlere ulaşarak el işi kurdele talebinde bulunabilirsiniz.

El işi kurdele ürün gruplarımızda, fabrikasyon üretimlere göre çok fazla renk seçeneği bulunmamaktadır. Renk seçeneğimiz, diğer seçeneklere göre fazlaca düşük olurken yine aynı zamanda ürünlerin en ölçüleri de standart olacak şekilde sizlere gönderilmektedir.

El İşi Kurdelenin Kullanım Alanları Nelerdir?

El İşi Kurdele modellerinin birçok farklı alanda kullanım alanları bulunmaktadır. Hem pratik hem de kolay bir şekilde kullanılmakta olan El İşi Kurdele çeşitleri birçok farklı alanda tercih edilmekte olan ürünler arasında yer almaktadır. El İşi Kurdelelerinizi hediyelik eşyalarda, dekorasyonlarda ve giyim aksesuarlarında tercih etmeniz mümkün olabilmektedir. Ayrıca El İşi Kurdelenin kullanım alanları arasında düğün günleri, kına günleri, söz, nişan ve türevi organizasyonlar, sünnet düğünleri, takı merasimleri ve türevi birçok kullanım alanı bulunmaktadır.

Üretilen El İşi Kurdelelerin Standart Ölçüleri Nelerdir?

Firmamız tarafından üretilmekte olan kurdelelerin bir takım ölçüleri bulunmaktadır. Bu ölçüler genel olarak firmamız tarafından yaygın bir şekilde üretilmekte ve siz değerli müşterilerimize sunulmaktadır. Kurdele üretimi ile ilgili olarak, firmamız tarafından üretilmekte olan standart enler arasında: 3mm, 6mm, 10mm, 15mm, 20mm, 25mm, 30mm, 35mm, 40mm, 50mm, 60mm ve 70mm gibi değerler yer almaktadır.

Üretilen El İşi Kurdelelerin Özel Ölçüleri Nelerdir?

Firmamız tarafından üretilmekte olan kurdelelerin bir takım ölçüleri bulunmaktadır. Bu ölçüler genel olarak firmamız tarafından yaygın bir şekilde üretilmekte ve siz değerli müşterilerimize sunulmaktadır. Kurdele üretimi ile ilgili olarak, firmamız tarafından üretilmekte olan özel enler arasında: 5mm, 8mm, 12mm, 16mm, 18mm, 32mm, 38mm gibi değerler yer almaktadır.

El işi Kurdele Fiyatları 2023

El işi kurdelenin fiyatlarına baktığımızda, fabrikasyon ürünler ile arasında fark olduğu görülmektedir. Böyle durumlarda farkın nedeni el işi kurdelelerin çok daha uzun sürede işlem sağlamasından kaynaklanmaktadır. El işi kurdele fiyatları genel olarak birçok farklı şekilde karşımıza çıkabilmektedir. El işi kurdele fiyatlarını belirlemekte olan tek bir kriter yoktur. Bu konuda el işi kurdele fiyatlarını belirlemekte olan birçok farklı etken olmasından dolayı da fiyatlar günden güne ya da üründen ürüne değişkenlik göstermektedir. Böylece sizlere sistem üzerinden net bir fiyat vermemiz de mümkün de olmamaktadır.

 

admin Websitesi

Yorum yaz

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.